×

Voordelen van originele-velgen.com

Je hebt een andere auto gekocht maar de auto heeft er nog merkloze wielen onder.

“Je kunt jouw auto de originele look weer teruggeven door er originele velgen op te laten monteren.” Dit komt ten goede aan de restwaarde maar ook aan het rijgedrag van jouw auto. Wij zeggen dus ook ” monteer altijd de juiste originele wielen op je auto”

Fabrieksvelgen zijn speciaal ontwikkeld voor jouw auto en voldoen dus aan alle technische eisen. Elke auto fabrikant test de wielen onder de meest extreme omstandigheden, specifiek voor het type auto waarvoor ze bestemd zijn.

We noemen een aantal voordelen van originele velgen:

  • Hoog waardige originele kwaliteit
  • Juiste afmetingen en et waarde voor jouw auto
  • Het juiste rijgedrag voor jouw auto
  • 1 jaar garantie
  • Bewezen veiligheid

Informatie

Wat vind je nog meer aan de binnenzijde van de velgen. Afmetingen van het wiel, zoals inch maat, breedte van de velg en de ET waarde. Ook staat het originele artikelnummer in de velg vermeld zodat je zeker weet dat een velg toepasbaar is voor jouw auto.

Maar waar vind je nou die mooie fabrieksvelgen zonder dat je je scheel betaalt bij de dealer?

originele-velgen.com is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in fabrieksvelgen. Deze shop biedt een zeer uitgebreid assortiment aan. De webshop levert zowel 15 inch velgen voor een Volkswagen Polo tot een 21 inch winterset voor een Audi RS5. Ook  staat originele-velgen.com voor hoogwaardige kwaliteit, correcte service en dit tegen een betaalbare prijs.

Automerken in ons assortiment

Wij leveren originele velgen voor een groot scala aan automerken.