×

Advies op maat

Wij zijn René en Sonja Westerduin en zijn in 1999 met onze 2 zoons vanuit het westen van het land naar Almelo verhuisd. René heeft in het westen van het land jarenlang bij een groothandel in personenwagenbanden gewerkt. Maar na de verhuizing begonnen wij er over na te denken om zelf een groothandel op te richten.

En zo hebben wij sinds 2001 in Almelo een groothandel in truckbanden, personenwagenbanden en lichtmetalen wielen, genaamd Westerduin Tyre Trading. Met name sinds een aantal jaren hebben wij ons uitsluitend gespecialiseerd in originele velgen.

Originele velgen Wij zijn een klein bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Voor ons staat vakmanschap, service, goede prijzen en een heldere uitleg voorop. Bel of mail ons gerust als er vragen zijn en wij zullen deze graag beantwoorden.

Mocht er interesse zijn in een artikel dan kan er via de website worden besteld. Maar wij vinden het ook prettig als je eerst contact opneemt om vragen te kunnen stellen zodat je er zeker van bent dat een velg geschikt is voor je auto. Bel of mail ons gerust.

Als een bestelling bij ons binnenkomt nemen wij altijd eerst contact met je op om een afspraak van levering af te spreken, zodat de velgen altijd op een geschikt moment worden bezorgd. Klanten die het prettig vinden de velgen bij ons in Almelo te komen bekijken en af te halen zijn van harte welkom. Wij vragen in dit geval wel om altijd even een afspraak te maken zodat wij de velgen alvast klaar kunnen zetten en er ook tijd is om vragen te beantwoorden. Als er een bestelling binnenkomt voor een complete set velgen met banden dan wordt de set altijd door ons gebalanceerd zodat de set direct gebruiksklaar is.

Het pand Het is ook mogelijk als je bij ons een complete set velgen met banden koopt om deze tegen een kleine vergoeding onder de auto te laten monteren. Er staat koffie klaar, wij monteren in de tussentijd de complete set velgen en daarna komen we naar je toe om samen een proefrit met de auto te maken. Zo weet je of de set trillingsvrij is en heb je ook een goed idee wat je precies koopt. Voor auto’s met een bandenspanningssysteem ( TMPS ) kunnen wij dan laten zien dat alles correct werkt na montage van de nieuw set. Indien gewenst kunnen wij de bandenspanning nog aanpassen en uiteraard gaan wij dan de velgen nogmaals natrekken zodat je zeker weet dat je veilig de weg op kunt.

Op onze website originele-velgen kun je ons aanbod originele velgen vinden. Mocht iets niet leverbaar zijn dan is het ook mogelijk om vrijblijvend een zoekopdracht achter te laten.

Wij hopen je zo een positieve indruk van onze groothandel te hebben gegeven en horen graag van je.

Groet, René en Sonja Westerduin

Automerken in ons assortiment

Wij leveren originele velgen voor een groot scala aan automerken.