Voordelen van originele velgen

Originele velgen op je auto?

Jij kan jouw auto de originele look weer teruggeven door er originele velgen op te laten monteren. Dit komt ten goede aan de restwaarde maar ook aan het rijgedrag van de auto.

Wij zeggen dus ook “monteer altijd de juiste originele wielen op je auto”

Fabrieksvelgen zijn speciaal ontwikkeld voor uw auto en voldoen dus aan alle technische eisen. Elke auto fabrikant test de wielen onder de meest extreme omstandigheden, specifiek voor het type auto waarvoor ze bestemd zijn.

De voordelen van originele velgen...

✔ Hoogwaardige originele kwaliteit
✔ Juiste afmetingen en et waarde voor uw auto
✔ Het juiste rijgedrag voor uw auto
✔ 1 jaar garantie
✔ Bewezen veiligheid

Zijn imitatie velgen slecht?

Niet alle aftermarket / imitatie velgen zijn van slechte kwaliteit. Het is algemeen bekend dat bijvoorbeeld Italiaanse replica velgen van goede kwaliteit zijn en de Chinese replica velgen van mindere kwaliteit. Let hierop wanneer je een set aanschaft, de gegevens van de fabrikant en land van herkomst staan in de binnenzijde van de velg gedrukt.

Wat vind je nog meer aan de binnenzijde van de velgen. Afmetingen van het wiel, zoals inch maat , breedte van de velg en de ET waarde. Ook staat het originele artikelnummer in de velg vermeld zodat je zeker weet dat een velg toepasbaar is voor jouw auto. Benieuwd welke informatie op je banden staan vermeld? Informatie over bijvoorbeeld je bandenmaat vind je hier.

Originele velgen kopen?

Originele-velgen.com is een webshop die is gespecialiseerd in fabrieksvelgen. Op deze shop vind je een ruime diversiteit aan originele velgen. Wij leveren zowel 15 inch velgen voor een Volkswagen Polo tot een 21 inch winterset voor een Audi RS5. Ook  staat originele-velgen.com voor hoogwaardige kwaliteit, correcte service en dit tegen een betaalbare prijs. Koop nu jouw originele velgen in de shop.