Voordelen van originele velgen

facebook originele velgen

Voordelen van originele velgen

U heeft een andere auto gekocht maar de auto heeft er nog merkloze wielen onder.

“U kunt uw auto de originele look weer teruggeven door er originele velgen op te laten monteren.” Dit komt ten goede aan de restwaarde maar ook aan het rijgedrag van uw auto.

 

Wij zeggen dus ook ” monteer altijd de juiste originele wielen op uw auto”

 

Fabrieksvelgen zijn speciaal ontwikkeld voor uw auto en voldoen dus aan alle technische eisen. Elke auto fabrikant test de wielen onder de meest extreme omstandigheden, specifiek voor het type auto waarvoor ze bestemd zijn.

 

We noemen een aantal voordelen van originele velgen:

✔ Hoog waardige originele kwaliteit

✔ Juiste afmetingen en et waarde voor uw auto

✔ Het juiste rijgedrag voor uw auto

✔ 1 jaar garantie

✔ Bewezen veiligheid

 

Eerlijk is eerlijk,

Niet alle aftermarket / imitatie velgen zijn van slechte kwaliteit. Het is algemeen bekend dat bijvoorbeeld Italiaanse replica velgen van goede kwaliteit zijn en de Chinese replica velgen van mindere kwaliteit. Let hierop wanneer u een set aanschaft, de gegevens van de fabrikant en land van herkomst staan in de binnenzijde van de velg gedrukt.

Wat vindt u nog meer aan de binnenzijde van de velgen. Afmetingen van het wiel, zoals inch maat , breedte van de velg en de ET waarde. Ook staat het originele artikelnummer in de velg vermeld zodat u zeker weet dat een velg toepasbaar is voor uw auto.

 

Maar waar vindt u nou die mooie fabrieksvelgen zonder dat u zich scheel betaalt bij de dealer?

ORIGINELE-VELGEN.COM is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in fabrieksvelgen. Deze shop biedt een zeer uitgebreid assortiment aan. De webshop levert zowel 15 inch velgen voor een Volkswagen Polo tot een 21 inch winterset voor een Audi RS5. Ook  staat originele-velgen.com voor hoogwaardige kwaliteit, correcte service en dit tegen een betaalbare prijs.

 

Bezoek deze webshop en laat u zich verbazen!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


DIT IS EEN DEMO WEBSITE, MOMENTEEL IS ORIGINELE-VELGEN.COM NOG ONDER CONSTRUCTIE! Sluiten